Περί δερμάτων


Don't forget to set alt text.

Τα λεία δέρματα

Βαφή και περιποίηση. Τα λεία δέρματα αποτελούν την πλειονότητα της χρήσης για κατασκευή δερματίνων ειδών, υποδημάτων, τσαντών κτλ. Είναι μαλακά, έχουν λεία επιφάνεια και η προέλευση τους είναι κυρίως από μοσχάρια. Βάφονται εύκολα και η βασική περιπόιηση τους έχει να κάνει με την τόνωση του χρώματος και της ενυδάτωσης τους. Είναι αρκετά ανθεκτικά στο χρόνο και στην χρήση.Πατήστε την εικόνα για να δείτε προϊόντα που έχουν σχέση με τα λεία δέρματα..

Το δέρμα nubuck (λιπαρά δέρματα)

Βαφή και περιποίηση. Το δέρμα τύπου nubuck, ή αλλιώς τα λιπαρά δέρματα, κατασκευάζονται κυρίως από αρνιά και χρησιμοποιείται η εξωτερική πλευρά του δέρματος. Η επεξεργασία που γίνεται λέγετε τράχυνση και του αποδίδουν τελικά μια βελούδινη αίσθηση. Είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικό δέρμα και έχει την ιδιότητα όταν πέσει νερό πάνω του να σκουραίνει. Τα λιπαρά δέρματα έχουν αποκλειστικά δική τους σειρά περιποίησης. Δεν χρησιμοποιούμε κοινά καθαριστικά, ή υγρά καθαρισμού.Πατήστε την εικόνα για να δείτε προϊόντα που έχουν σχέση με τα λιπαρά δέρματα.

Το καστόρι και το suede

Βαφή και περιποίηση. Το καστόρι προέρχεται από ζώα όπως το αρνί, μοσχάρι και άλλα αιγοειδή. Η βελούδινη υφή τους είναι χάρης την τράχυνση στην οποία υποβάλλεται η εσωτερική πλευρά του δέρματος. Το συγκεκριμένο δέρμα είναι λεπτό και εξαιρετικά μαλακό με μεγάλη αντοχή και φυσικά εκλεπτυσμένη όψη και υφή, με ένα χαρακτηστικό που είναι το πέλος. Δίνει μια αίσθηση παχύ βελούδου.Πατήστε την εικόνα για να δείτε προϊόντα που έχουν σχέση με τα καστόρια.

Διάφορα δέρματα

Εκτός από τις βασικές πιο πάνω κατηγορίες, υπάρχουν διάφορα άλλα δερμάτινα είδη, που χρησιμοποιούν έναν μεγάλο αριθμό από διαφορετικές επεξεργασίες και τεχνικές. Έτσι έχουμε τα λουστρίνια, τα τεχνητά δέρματα (δερματίνες), τα δέρματα cordovan, τα δέρματα nappa κτλ. Σε όλες αυτές τις ιδιαιτερότητες οι απαντήσεις εξειδικεύονται. Μην διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε βέβαιοι ότι θα πάρετε σίγουρη, εμπεριστατωμένη και τεχνικά ορθή απάντηση.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεσή σας, για να σας απαντήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε οποιαδήποτε απορία έχετε, όπως βαφές, καθαρισμούς, περιποιήσεις δερμάτων και ότι άλλο επιθυμείτε.