Συχνές ερωτήσεις.

Θα ήθελα να μάθω . . .

1. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ, ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ?
Αν έχετε επιλέξη το προϊόν που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας και αναφέρετε τον κωδικό που εμφανίζεται στα δεξιά. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς ζητάτε μιλήστε μαζί μας. Η χρέωση γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος ή με αντικαταβολή στην μεταφορική εταιρεία. Επιπλέον μπορεί να γίνει και με άμεση κατάθεση σε λογαριαμό. Για επιπλέον πληροφορίες πατήστε εδώ.

Θα ήθελα να μάθω . . .

2. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ?
Το κατάστημα μας είναι σε θέση να έρχεται στον χώρο σας, να παραλαμβάνει τα υποδήματα ή τα δερμάτινα είδη σας προς επισκευή. Τα επισκευάζουμε και σας τα επιστρέφουμε (εάν είναι εφικτό και εντός της ημέρας), χωρίς επιβάρυνση. Οι περιοχές που καλύπτουμε, είναι το ευρύτερο κέντρο Αθηνών, εν πρώτης. Επιπλέον και όλη την Αθήνα αλλά κατόπιν συνεννοήσεως. Για επιπλέον πληροφορίες πατήστε εδώ.

Θα ήθελα να μάθω . . .

3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ?.
Το ελάχιστο ύψος κόστους, είτε για προϊόν, είτε για παροχή υπηρεσιών, καθορίζεται στα 5 ευρώ.Για επιπλέον πληροφορίες πατήστε εδώ.

Θα ήθελα να μάθω . . .

4. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ?
Σαφέστατα ναι. Αναλαμβάνουμε ανακατασκευή σε καταστρεμένες σόλες, αντικατάσταση στελέχων τακουνιών, αλλαγή φερμουάρ σε μπότες, τσάντες κτλ, στρογγυλέματα μυτών σε υποδήματα, αλλαγή χρωμάτος, απλή συντήρηση και καθαρισμός, βαριά συντήρηση με βαθύ καθαρισμό με αναναίωση του χρώματος και τόνωση του δέρματος, ντύσιμο εκ νέου τακουνιών, καθαρισμός πάνινων και αθλητικών υποδημάτων και πολλά ακόμα. Για επιπλέον πληροφορίες πατήστε εδώ.

Θα ήθελα να μάθω . . .

5. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ?
Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά σημεία αναγνωρίσεως στα δέρματα. Όπως αν έχουν λεία υφή, ή είναι μαλακά, επιπλέον το είδος του υποδήματος κάποιες φορές καθορίζει και τον τύπο του δέρματος π.χ. οι μπότες ή τα άρβυλα σε σχέση με πέδιλα ή γόβες κτλ. Για επιπλέον πληροφορίες πατήστε εδώ.